Home

Contact

 

Copywriting

Zoals ik op de homepage van deze website al stelde, is mijn werkterrein de laatste jaren nadrukkelijk verschoven. Waar ik in het verleden vooral schreef over medische hulpmiddelen, hou ik me nu veel meer bezig met de politieke en beleidsmatige kant van de gezondheidszorg.

Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds contacten heb met veel van de medische bedrijven waarmee ik vrijwel dagelijks zaken deed toen ik hoofdredacteur was van Medisch Nieuws. Hebben zij een tekst nodig, dan weten ze me hiervoor nog altijd goed te vinden. Met als voordeel dat ik hun markt ken, dat briefings kort kunnen zijn en dat een geschikte invalshoek snel gevonden is. Al heel wat opdrachtgevers hebben gemerkt dat dit de kwaliteit ten goede komt. Bovendien leidt het tot een prijs-prestatieverhouding die veel andere communicatiebureaus niet kunnen bieden.

Voor het zakelijke segment van de gezondheidszorg lever ik onder andere:

zakelijke brieven
verkoopbrieven
flyers
brochures
informatieve boekjes
websites
congresverslagen.


Maar communicatieadvies kan ook betekenen dat ik adviseer om een andere publicatievorm te kiezen dan de opdrachtgever in gedachten had, als ik denk dat de beoogde doelstelling daarmee beter kan worden bereikt. Of dat ik voorstel om een publicatie even uit te stellen, bijvoorbeeld om die te laten samenvallen met een congres voor de doelgroep of een ander relevant nieuwsfeit.

Ook opdrachtgevers die meer willen dan een tekst alleen, kunnen terecht bij Eva tekstproducties. Dankzij de samenwerking met Studio Saffier
(www.studiosaffier.nl) is het mogelijk complete brochures, tijdschriften of websites te verzorgen.